Ik ben opdrachtgever en expert kan ik me aanmelden?

Ja. Als opdrachtgever en expert kunt u een account aanvragen. U wordt dan opgenomen in het expertise register. U kunt als expert zichtbaar en vindbaar worden op uw expertise gebieden en expertise tags. Als opdrachtgever kunt u binnen datzelfde account experts vinden binnen een bepaalde expertise case. 

Voorbeeld 1: Advocaat
Een advocaat, Makelaar of bijvoorbeeld een Notaris kan als opdrachtgever namens zijn of haar cliënten een expert nodig hebben binnen een bepaalde expertise case. Als hij binnen de tool de rol opdrachtgever aanneemt kan hij of zij een expertise aanvraag uitzetten.  Maar tegelijkertijd is een advocaat, Makelaar of Notaris ook een expert binnen een bepaalde expertise branche met bepaalde expertises. Binnen de tool kan men de rol expert aannemen en als expert gevonden worden.

Voorbeeld 2: Makelaar / taxateur
Een Makelaar is vaak ook een taxateur. Een Makelaar kan als opdrachtgever namens zijn of haar cliënten bijvoorbeeld een Register Bouwkundig inspecteur (Rbi) nodig hebbenvoor een bouwtechnische keuring bij de aankoop of verkoop van het pand. Maar tegelijkertijd is een Makelaar ook een expert namelijk een taxateur die vaak binnen 20 tot 30 km vanuit zijn standplaats taxaties uitvoert. Binnen de expertise-tool kan men de rol expert aannemen en als expert gevonden worden voor bijvoorbeeld taxaties.

Demo account aanvragen als opdrachtgever

Aanmelden als expert

Terug naar het overzicht

Sneller en doelgericht expertise vinden?

Demo aanvragen