Wat is Custommade Fixed Price

U heeft een expert nodig bij een specialistische expertise? U omschrijft de situatie c.q. het vraagstuk waarin een expert uitkomst dient bieden binnen een expertise dossier. Een expertise regisseur ontvangt uw aanvraag en brengt de case nader in kaart. indien benodigd treedt hij met u in overleg om uw expertise aanvraag aan te vullen en of anders in te zetten door bijvoorbeeld  eerst een frequent-asked dienst of een straight fixed dienst. De expertise regisseur selecteert aan de hand van de voor uw ingerichte expertise register binnen de expertise zoekmachine (lex-tool) een of meerdere experts regionaal of landelijk wiens expertise aansluit bij uw expertise case. Zij brengen allen een gepersonaliseerde offerte uit op basis van een fixed price. U ontvangt deze offertes op uw persoonlijke lextool account. Deze offertes bieden u niet alleen duidelijkheid omtrent de kosten, maar geven ook aan op welke termijn de experts beschikbaar zijn en omschrijven de werkwijze van de expert.

Deze offertes zijn voorzien van een naam, waardoor u weet welk bedrijf u 'in huis' haalt als u de opdracht uitbesteedt.

Start gratis een Demo

Loyal Experts werkt volgens een gedragscode Dit betekent dat de experts die Loyal Experts voordraagt, zich committeren aan de waarden van Loyal Experts: sure about knowledgde, independance and price.

Loyal Experts werkt volgens een Gedragscode. Dit betekent dat de experts die Loyal Experts voordraagt, zich committeren aan de waarden van Loyal Experts: sure about knowledgde, independance and price.

Terug naar het overzicht

Sneller en doelgericht expertise vinden?

Demo aanvragen