Wat is een Frequent-asked product

Organisaties, bedrijven hebben vaak te maken met een repaterende dienst ofwel een zogenaamd frequent-asked product die ze willen uitbesteden aan extern netwerk van experts. Om duidelijkheid te verkrijgen gaat een KPO expert met u in gesprek over de kenmerken, kaders en processen om een frequent-asked product te ontwikkelen. Door een goede inventarisatie, product (dienst) beschrijving kan een expertise regisseur deze aanbieden binnen de experts die wij gezamelijk hebben toegelaten tot uw interne expertise register binnen de lext tool.

Experts kunnen vervolgens reageren op een frequent-asked product en zich hierop intekenen. Het uitbesteden van een  kan vervolgens op basis van fixed price, werkgebied en revieuws. Heeft u uw expert gevonden verstrekt vervolgens rechtstreeks de opdracht namens uw organisatie of uw client en de betreffende expert kan direct aan de slag. 

Start gratis een Demo

Loyal Experts werkt volgens een gedragscode Dit betekent dat de experts die Loyal Experts voordraagt, zich committeren aan de waarden van Loyal Experts: sure about knowledgde, independance and price.

Loyal Experts werkt volgens een Gedragscode. Dit betekent dat de experts die Loyal Experts voordraagt, zich committeren aan de waarden van Loyal Experts: sure about knowledgde, independance and price.

Terug naar het overzicht

Sneller en doelgericht expertise vinden?

Demo aanvragen