Wat is een Straight Fixed expertise

Expert zoekt expert. Organisaties die vaak bepaalde diensten uitbesteden weten vaak zelf goed wat een bepaalde dienst kan en mag gaan kosten. Een expert binnen uw eigen organisatie omschrijft de situatie c.q. het vraagstuk waarin een zelfstandig expert uitkomst moet bieden. Aan deze omschrijving koppelt u zelf een budget. Een expertise regisseur screent en ondersteund uw aanvraag en biedt uw aanvraag aan bij meerdere experts. Experts kunnen aangeven de opdracht tegen dat bedrag te aanvaarden. U beslist welke expert u de opdracht gund en de expert gaat direct voor u aan de slag.

De rol van LoyalExperts in deze is de screening van de experts, dan wel de screening van uw omschrijving en de beoordeling van het hierbij afgegeven budget. De Expertise Regisseur van Loyal Experts vertaalt indien gewenst uw budget in een marktconforme fixed price, zonder onverwachte kosten voor meerwerk achteraf.

Start gratis een Demo

Loyal Experts werkt volgens een gedragscode Dit betekent dat de experts die Loyal Experts voordraagt, zich committeren aan de waarden van Loyal Experts: sure about knowledgde, independance and price.

Terug naar het overzicht

Sneller en doelgericht expertise vinden?

Demo aanvragen